laupäev, 21. mai 2022

Kiri kooli direktorilt!

 Head 1.klassi lapsevanemad


Olen väga kurb, saades teada, et olete eiranud meie soovi mitte tekitada  internetis  vanemate vahelisi vestlusringe , kus arutatakse kooli,  laste, õpetajate ja  õpetamise teemadel. 

Oleme endiselt selles küsimuses sama meelt,  et te  võite IGA küsimuse  või probleemiga pöörduda klassijuhataja, direktor või mentorõpetaja Lena poole.

Meie kooli õpetajad ja juhtkond teevad tihedat koostööd igas küsimuses ning  eeldame seda ka oma vanematelt.  Igal reedel toimub  algklasside õpetajatega  tagasivaade nädalale ja ettevaade tulevale. Kui vanemate poolt tuleb  kokkusaamise soov, mis on edastatud klassiõpetajale , siis saame seda planeerida. 

Miks ei ole   kevadine koosolek  koolis traditsiooniks muutunud ? Põhjused: iga laps saab talle kirjutatud tunnistuse, mille kirjutamine võtab õpetajatelt palju lisaaega;  koolis on kevadkontsert, kuhu on kõik vanemad oodatud ( kõigil vanematel ei ole  võimalik käia õhtuti mitu korda kuus koolis); õpetaja Mirjamil on eksamiperiood; on klasside väljasõitude  aeg ( samuti lisakoormus). Mai kuu on koolis igal aastal kõige töömahukam  aeg.  

Kutsun kokku 1. klassi lastevanemate koosoleku teisipäeval, 31.mail kell 17.00 koolis. 


Anne Nõgu

Direktor


23. veebruar

 Eesti Vabariigi 106 aastapäevale pühendatud kontsert,Rakvere kolmainu kirikus.